Uvjeti korištenja

Pri uporabi spletne strani Financnislovar.com veljajo naslednja pravila:

1. Osobni podaci

Ekonomskirjecnik.com štiti vaše osobne podatke. Svi podaci, koje dobrovoljno posredujete ili upišete u formulare na našim stranicama neće biti posredovani trećim osobama, neće biti korišteni za slanje spam pošte ili zloupotrebljavani na bilo koji način. Vašu elektronsku pošta koju ste nam povjerili automatski dodajemo na našu mailing listu sa namjerom da vas povremeno obaviještavamo o događanjima povezanim sa našom stranicom. Sa te mailing liste ste bez ikakvih problema odstranjeni kada god to zaželite. Sve što je potrebno je odgovor na našu elektronsku poštu sa jednom rječju: "NE". To je sve.

2. Financijski savjet

Ekonomskirjecnik.com nije namijenjen financijskom savjetovanju (osobnom i poslovnom), stoga na svojim stranicama ne nudi nikakve financijske savjete. Ako vam je potreban financijski savjet u vezi sa investiranjem, porezima, računovodstvom ili bilo čim drugim, preporučujemo da se posavjetujete sa stručnjakom prije nego što donesete bilo kakvu financijsku odluku. Rječnik ne nudi savjete i svaka vaša financijska odluka donesena na temelju informacija koje ste pronašli na našim stranicama je vaša vlastita odgovornost. Portal Ekonomskirjecnik.com neće biti odgovoran za možebitnu ekonomsku štetu uzrokovanu lošim odlukama.

3. Stranica i dostupnost

Portal Ekonomskirjecnik.com ne jamči da će sve njegove stranice i podstranice biti uvijek dostupne i bez ikakvih grešaka. Zbog toga ne možemo biti odgovorni ako to uzrokuje štetu za korisnika. Administratori internetske stranice mogu kad god širiti, smanjiti, brisati ili samo mijenjati sve stranice na portalu, i to bez ikakvog razloga te prethodne obavijesti korisnicima.

4. Sadržaj

Ekonomskirjecnik.com je stranica stvorena sa ciljem informiranja i obrazovanja zainteresirane javnosti. Korisnicima je dozvoljeno kopirati, printati, prezentirati, citirati i grafički oblikovati sve sadržaje rječnika po vlastitim željama, pod uvjetom da sam sadržaj nije promijenjen te da je izvor od kuda je sadržaj uzet uvijek naveden (link). Korisnici mogu sadržaje iz rječnika koristiti samo u nekomercijalne in neprofitne svrhe. Ako dio sadržaja upotrebljavate na svojoj internetskoj stranici, potrebno je navesti izvor odnosno link na stranicu sa katere ste preuzeli tekst.

5. Autorska prava

Ekonomskirjecnik.com poštuje autorska prava. Kod sadržaja od kojih Ekonomskirjecnik.com nije autor, izvori informacija su jasno označeni i omogućen je link na izvor. Ako vam se čini, da Ekonomskirjecnik.com na bilo koji način krši autorska prava, molimo vas da nas odmah bez oklijevanja kontaktirate. Uz zadovoljavajuće dokaze, sporni sadržaj ćemo odstraniti sa portala bez ikakve zadrške!

6. Linkovi i oglašavanje

Ekonomskirjecnik.com na svojim stranicama korisnicima nudi različite linkove koji ih vode na druge internetske stranice za koje smo ocijenili da mogu biti upotrebljive našim korisnicima. Portal isto tako nudi linkove naših izabranih poslovnih partnera i oglašivača. Ekonomskirjecnik.com ne odgovara za točnost i dostupnost informacija na linkanim stranicama. Linkovi na vanjske internetske stranice nisu ni na koji način dio našeg portala, stoga Ekonomskirjecnik.com isto tako nije ni na koji način odgovoran za možebitne odluke koje korisnici donose na temelju informacija sa stranica za koje smo omogućili link. Uz to, naš portal nije i ne može biti odgovoran za lažno i netočno prezentiranje i izjave naših oglašavačkih partnera. Internetski linkovi na našu stranicu pa su svakako dobrodošli.


Uvjeti:

Ekonomskirjecnik.com je stranica stvorena sa ciljem informiranja i obrazovanja zainteresirane javnosti, i kao takva poštuje autorska prava. Kod sadržaja koji nisu autorski, izvori informacija su jasno označeni i omogućen je link na njihov izvor. Ako vam se čini, da Ekonomskirjecnik.com na bilo koji način krši autorska prava, molimo vas da nas odmah bez oklijevanja kontaktirate.

Ekonomskirjecnik.com nije namijenjen financijskom savjetovanju i ne jamči za točnost svojih sadržaja. Svaka potencijalna šteta koja bi nastala zbog informacija objavljenih na našim stranicama nije i ne može biti naša odgovornost. Prije donošenja bilo kakvih ekonomskih i financijskih odluka, preporučujemo da se posavjetujete sa stručnjakom. Više o tome možete pročitati u uvjetima korištenja.