Oglašavanje

Ekonomskirjecnik.com je za sada preskroman internetski portal, da može nuditi kvalitetne usluge oglašavanja. Mogućnost oglašavanja na našem portalu je svakako dio naših planova za budućnost. Za sada stranice prikazuju oglase iz Adsense programa.

U slučaju da, unatoč tome, imate zanimljiv prijedlog ili želju u vezi sa oglašavanjem na stranicama rječnika, molimo da nas kontaktirate.

Formular za kontakt možete naći ovdje.


Uvjeti:

Ekonomskirjecnik.com je stranica stvorena sa ciljem informiranja i obrazovanja zainteresirane javnosti, i kao takva poštuje autorska prava. Kod sadržaja koji nisu autorski, izvori informacija su jasno označeni i omogućen je link na njihov izvor. Ako vam se čini, da Ekonomskirjecnik.com na bilo koji način krši autorska prava, molimo vas da nas odmah bez oklijevanja kontaktirate.

Ekonomskirjecnik.com nije namijenjen financijskom savjetovanju i ne jamči za točnost svojih sadržaja. Svaka potencijalna šteta koja bi nastala zbog informacija objavljenih na našim stranicama nije i ne može biti naša odgovornost. Prije donošenja bilo kakvih ekonomskih i financijskih odluka, preporučujemo da se posavjetujete sa stručnjakom. Više o tome možete pročitati u uvjetima korištenja.