O nama

Internet stranicu EkonomskiRjecnik.com upravlja tvrtka Inter Prudens d.o.o. iz Slovenije. Možda naš hrvatski i nije savršen, ali trudimo se. Mala smo tvrtka sa ambicioznim planovima.


Ekonomski rječnik: Inter Prudens - vizitka

Internetski ekonomski rječnik je prije svega nastao zbog želje po većoj financijskoj pismenosti stanovnika u regiji. Često se susrećemo sa financijskim i drugim ekonomskim izrazima i konceptima, koje možda i ne razumijemo u potpunosti. Njihovi učinci su nam nepoznati, pogotovo za vrijeme financijske krize. A pošto su financije neizostavan i vrlo bitan segment naših života, jako je važno razumijeti događanja na področju financija. Dobro je da razumijemo to područje bez obzira na to s čime se bavimo u životu. Takvo znanje može spriječiti loše i pogrešne financijske odluke i navike, koje utječu na kvalitetu naših života. Ujedno nam upravo takvo znanje pomaže prepoznati prilike koje život često nudi.

Portal EkonomskiRjecnik.com je koristan i za đake i studente ekonomije, Moža će vam stručni udžbeniki ponuditi puno više informacija i znanja, ipak nekad poželimo, da nam netko određene komplicirane stvari objasni po "domaće" i na brzinu. To je svrha tog rječnika.

Uz stranicu EkonomskiRjecnik.com, tvrtka još upravlja sa portalima FinancniSlovar.com te Pregovor.com. Planiramo i razvijamo nove online projekte.

Naša je želja korisnicima na internetu omogućiti korisne i besplatne informacije, koje utječu na naš svakdanji život. Naša temeljna filozofija je minimalizam. Informacija je uvijek prioritet pred oblikom. Zato smo se odlučili za oblikovno nezahtijevan i jednostavan, ter korisniku prijatan dizajn svih naših stranica.


Uvjeti:

Ekonomskirjecnik.com je stranica stvorena sa ciljem informiranja i obrazovanja zainteresirane javnosti, i kao takva poštuje autorska prava. Kod sadržaja koji nisu autorski, izvori informacija su jasno označeni i omogućen je link na njihov izvor. Ako vam se čini, da Ekonomskirjecnik.com na bilo koji način krši autorska prava, molimo vas da nas odmah bez oklijevanja kontaktirate.

Ekonomskirjecnik.com nije namijenjen financijskom savjetovanju i ne jamči za točnost svojih sadržaja. Svaka potencijalna šteta koja bi nastala zbog informacija objavljenih na našim stranicama nije i ne može biti naša odgovornost. Prije donošenja bilo kakvih ekonomskih i financijskih odluka, preporučujemo da se posavjetujete sa stručnjakom. Više o tome možete pročitati u uvjetima korištenja.