Niste našli to što tražite?

Ekonomski rječnik je stranica u nastanku. Svjesni smo da je naša zbirka financijskih i ekonomskih pojmova još uvijek nepotpuna i da je pred nama dugi put, ako želimo usavršiti rječnik do te mjere, da može kvalitetno odgovoriti na sve vaše potrebe i zahtjeve. Zbog toga su vaša potencialna pomoć i prijedlozi cijenjeni.

Ako slučajno niste našli pojam koji tražite, nudimo vam mogućnost da ga predložite za uključenje u zbirku. Svaki prijedlog ćemo pažljivo i stručno razmotriti, iako ne možemo obećati da će pojam biti doista i uključen u rječnik. Prijedlog će biti predmet naše subjektivne ocjene da li je primjeren na zbirku ili ne. Predlagani pojam svakako mora biti iz područja ekonomije i financija.


Email:
Traženi pojam:

Uvjeti:

Ekonomskirjecnik.com je stranica stvorena sa ciljem informiranja i obrazovanja zainteresirane javnosti, i kao takva poštuje autorska prava. Kod sadržaja koji nisu autorski, izvori informacija su jasno označeni i omogućen je link na njihov izvor. Ako vam se čini, da Ekonomskirjecnik.com na bilo koji način krši autorska prava, molimo vas da nas odmah bez oklijevanja kontaktirate.

Ekonomskirjecnik.com nije namijenjen financijskom savjetovanju i ne jamči za točnost svojih sadržaja. Svaka potencijalna šteta koja bi nastala zbog informacija objavljenih na našim stranicama nije i ne može biti naša odgovornost. Prije donošenja bilo kakvih ekonomskih i financijskih odluka, preporučujemo da se posavjetujete sa stručnjakom. Više o tome možete pročitati u uvjetima korištenja.