Kontaktirajte nas

EkonomskiRjecnik.com je internet stranica u neprestanom razvijanju i nadgrađivanju. Zbog toga su vaši komentari, prijedlozi i pitanja vrlo dobrodošli i cijenjeni. Upišite ih u formular dolje.

Naš odgovor će biti prije svega u funkciji slobodnog vremena, kojeg imamo na raspolaganju. Uzet ćemo u obzir i urgentnost vašeg pitanja. Zbog nedostatka vremena postoji mogućnost da neka opsežnija pitanja ostanu neodgovorena.

Svakako ćemo se potruditi i odgovoriti u najkraćem mogućem roku.


Ime:
Email:
Tekst:

Uvjeti:

Ekonomskirjecnik.com je stranica stvorena sa ciljem informiranja i obrazovanja zainteresirane javnosti, i kao takva poštuje autorska prava. Kod sadržaja koji nisu autorski, izvori informacija su jasno označeni i omogućen je link na njihov izvor. Ako vam se čini, da Ekonomskirjecnik.com na bilo koji način krši autorska prava, molimo vas da nas odmah bez oklijevanja kontaktirate.

Ekonomskirjecnik.com nije namijenjen financijskom savjetovanju i ne jamči za točnost svojih sadržaja. Svaka potencijalna šteta koja bi nastala zbog informacija objavljenih na našim stranicama nije i ne može biti naša odgovornost. Prije donošenja bilo kakvih ekonomskih i financijskih odluka, preporučujemo da se posavjetujete sa stručnjakom. Više o tome možete pročitati u uvjetima korištenja.