Inflacija u stripu

Inflacija je jedan od temeljnih ekonomskih pojmova, stoga je važno u potpunosti razumjeti što je to inflacija i koji su njeni uzroci i posljedice.

Neki među nama se puno lakše učimo na vizualan način. Dolje možete pronaći strip koji nam pomaže bolje razumjeti značenje inflacije i njeno djelovanje. Strip je nažalost dostupan samo u engleskom jeziku. Ipak se nadamo da će vam strip pomoći u razumjevanju inflacije. Možda je to i prilika da još malo "ispilite" svoju poslovni engleski.

Strip je izradila Federal Reserve Bank of New York. Slike smo preuzeli na internetskoj stranici ovdje.


Strip o inflaciji - slika 1 Strip o inflaciji - slika 2 Strip o inflaciji - slika 3 Strip o inflaciji - slika 4 Strip o inflaciji - slika 5 Strip o inflaciji - slika 6 Strip o inflaciji - slika 7 Strip o inflaciji - slika 8 Strip o inflaciji - slika 9 Strip o inflaciji - slika 10 Strip o inflaciji - slika 11 Strip o inflaciji - slika 12 Strip o inflaciji - slika 13 Strip o inflaciji - slika 14 Strip o inflaciji - slika 15 Strip o inflaciji - slika 16 Strip o inflaciji - slika 17 Strip o inflaciji - slika 18 Strip o inflaciji - slika 19 Strip o inflaciji - slika 20 Strip o inflaciji - slika 21 Strip o inflaciji - slika 22 Strip o inflaciji - slika 23 Strip o inflaciji - slika 24

Strip u pdf formatu možete preuzeti ovdje.

Povezane definicije:

Know-how:


Uvjeti:

Ekonomskirjecnik.com je stranica stvorena sa ciljem informiranja i obrazovanja zainteresirane javnosti, i kao takva poštuje autorska prava. Kod sadržaja koji nisu autorski, izvori informacija su jasno označeni i omogućen je link na njihov izvor. Ako vam se čini, da Ekonomskirjecnik.com na bilo koji način krši autorska prava, molimo vas da nas odmah bez oklijevanja kontaktirate.

Ekonomskirjecnik.com nije namijenjen financijskom savjetovanju i ne jamči za točnost svojih sadržaja. Svaka potencijalna šteta koja bi nastala zbog informacija objavljenih na našim stranicama nije i ne može biti naša odgovornost. Prije donošenja bilo kakvih ekonomskih i financijskih odluka, preporučujemo da se posavjetujete sa stručnjakom. Više o tome možete pročitati u uvjetima korištenja.